Osnovni podaci:
Broj porcija: 4
Trajanje pripreme: 20 min
Vrsta jela: salata
Glavni sastojak: Rio Mare salata
Način pripreme: kuhanje
Sastojci:
2 pakiranja Rio Mare Insalattissime Mais e Tonno salate
4 krumpira
desetak cherry rajčica
malo lisnate salate
peršin list
1 crveni luk
malo kapara
5-6 crnih okoštenih maslina
4 kuhana jaja
Dressing:žlica dijon senfa
0,05 l maslinova ulja
0,05 vinskog octa
limunov sok od 1 limuna
Priprema:Krumpir u kori kuhajte u slanoj vodi. Kada se krumpir malo ohladi, ogulite koru i narežete na ploške.
Jaja kuhajte tvrdo, kada se ohlade prepolovite ih. Ljubičasti luk ogulite, prepolovite i narežete na trakice. Cherry rajčicu operite i prepolovite. Lisnatu salatu operite i ocijedite, natrgajte na manje listove.
Peršin operite i nasjeckajte.
Kapare ocijedite, masline također i narežite ih na kolutiće.
Za izradu dressinga iscjedite limunov sok, dodajte žlicu dijon senfa, ocat, maslinovo ulje i posolite.
Pomiješajte sve sastojke osim jaja, dodate Rio Mare tuna salatu i prelijete dressingom. Salatu popaprite, posolite i dobro promiješajte.
Na salatu dodajte kuhano jaje i po želji prelijte s još malo maslinova ulja.
Nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Gospari.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Gospari.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Komentari su skriveni prilikom pregleda članka da se sadržaj ne indeksira na Internet tražilicama. Potrebno je izvršiti akciju ( klik na gumb PRIKAŽI KOMENTARE ) kako bi se komentari prikazali.
Komentiraj članak
Potrebna je prijava kako biste komentirali.