Turistička zajednica grada Dubrovnika i ove godine tradicionalno organizira gastro manifestaciju Dani bakalara, koja će se održati od 20. do 24. prosinca kao dio bogatog programa Dubrovačkog zimskog festivala. U suradnji s 19 dubrovačkih restorana i tri adventske kućice, Dani bakalara nude raznoliku ponudu tradicionalnih i kreativnih jela od bakalara, savršeno uklopljenih u blagdansku atmosferu grada Dubrovnika.
U ovoj gastro manifestaciji sudjeluju restorani Bistro 49, Restaurant & Catering Academia, Akademis Poligon Garište, Alamaka Tapas Bar, Gradska kavana Arsenal, Bistro Bacchus, Konoba Belvedere, Restoran Bokar, Bota Šare Oyster & Sushi Bar, Fish Bar El Pulpo, Hard Rock Café, Taverna Loggia, Cafe Lucijan, Taverna Maslina, Restoran Orsan, Piano Bar – Hotel Lero, Renaissance Art Restaurant, Rixos Premium Dubrovnik i Urban & Veggie te adventske kućice: Gill`s, Kućica Sinjorina i Kućica Župaho.
Ova manifestacija pruža jedinstvenu priliku za uživanje u blagdanskom duhu kroz autentična gastronomska iskustva. Posjetitelji mogu istražiti raznolikost ponude dubrovačkih restorana i kućica te se prepustiti uživanju u jelima od bakalara. Provedite blagdane u Dubrovniku uz nezaboravne okuse i toplu atmosferu grada.
Turistička zajednica grada Dubrovnika
Nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Gospari.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Gospari.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Komentari su skriveni prilikom pregleda članka da se sadržaj ne indeksira na Internet tražilicama. Potrebno je izvršiti akciju ( klik na gumb PRIKAŽI KOMENTARE ) kako bi se komentari prikazali.
Komentiraj članak
Potrebna je prijava kako biste komentirali.