Gastronomski doživljaj

Dani bakalara u Dubrovniku: Blagdanska gastro tradicija

Turistička zajednica grada Dubrovnika i ove godine organizira manifestaciju Dani bakalara, koja će se održati od 20. do 24. prosinca. U suradnji s 19 restorana i tri adventske kućice, posjetitelji mogu uživati u raznim tradicionalnim i kreativnim jelima od bakalara uz čarobnu blagdansku atmosferu Dubrovačkog zimskog festivala.

Dani bakalara u Dubrovniku: Blagdanska gastro tradicija

Turistička zajednica grada Dubrovnika i ove godine tradicionalno organizira gastro manifestaciju Dani bakalara, koja će se održati od 20. do 24. prosinca kao dio bogatog programa Dubrovačkog zimskog festivala. U suradnji s 19 dubrovačkih restorana i tri adventske kućice, Dani bakalara nude raznoliku ponudu tradicionalnih i kreativnih jela od bakalara, savršeno uklopljenih u blagdansku atmosferu grada Dubrovnika.

U ovoj gastro manifestaciji sudjeluju restorani Bistro 49, Restaurant & Catering Academia, Akademis Poligon Garište, Alamaka Tapas Bar, Gradska kavana Arsenal, Bistro Bacchus, Konoba Belvedere, Restoran Bokar, Bota Šare Oyster & Sushi Bar, Fish Bar El Pulpo, Hard Rock Café, Taverna Loggia, Cafe Lucijan, Taverna Maslina, Restoran Orsan, Piano Bar – Hotel Lero, Renaissance Art Restaurant, Rixos Premium Dubrovnik i Urban & Veggie te adventske kućice: Gill`s, Kućica Sinjorina i Kućica Župaho.

Ova manifestacija pruža jedinstvenu priliku za uživanje u blagdanskom duhu kroz autentična gastronomska iskustva. Posjetitelji mogu istražiti raznolikost ponude dubrovačkih restorana i kućica te se prepustiti uživanju u jelima od bakalara. Provedite blagdane u Dubrovniku uz nezaboravne okuse i toplu atmosferu  grada.

Brošura za dane bakalaara Turistička zajednica grada Dubrovnika

Nema komentara

Komentiraj članak

Potrebna je prijava kako biste komentirali.