'OKUSI TRADICIJE'

DOMAĆI I STRANI GOSTI UŽIVALI U KARLOVAČKOJ GASTRONOMIJI Pogledajte koje su poslastice pripremili vrsni kuhari (FOTO)

U Restoranu Klarisa brojni ljubitelji fine kuhinje, u okviru Good Food Festivala 2016., imali su večeras prilike kušati specijalitete Karlovačke županije. Na tanjuru su se tako našla raznovrsna jela priremljena, među ostalim, od divljači, slatkovodne ribe, kestena i naravno Guinnessova karlovačka šturdla s jabukama i bijelim grožđem, uz kapljicu vina i ostalih napitaka karakterističnih za ovaj kraj.

Više pogledajte u našoj FOTOGALERIJI!







 

  • Autor: Gospari.hr
  • Foto: Iva Dedo
  • Objavljen: 20.10.2016 20:07
  • Posljednja izmjena: 20.10.2016 20:09

Nema komentara

Komentiraj članak

Potrebna je prijava kako biste komentirali.