Sastojci:- kruh od cjelovitih žitarica
- polutvrdi sir (jedna ili više vrsta po vašoj želji)
- 3/4 šalice mlijeka
- 3 jaja
- prstohvat sušenog ružmarina (ili origana)
- malo maslaca
- prstohvat soli i papra
Priprema:1. U zdjelu razbijte jaja te dodajte mlijeko, ružmarin, sol i papar.
2. Kruh narežite na šnite, ali tako da dvije ostavite jednim dijelom spojene.
3. Spojene šnite kruha napunite sirom, zaklopite ih i umočite u mješavinu mlijeka, jaja i začina te ostavite da se kruh dobro natopi.
4. Zagrijte tavu ili grill toster, namažite je maslacem te na nižoj temperaturi tostirajte kruh par minuta sa svake strane ili dok ne dobije smećkasto-zlatnu boju.
5. Nakon što je tost pečen prerežite ga na pola ili na četvrtine te ga poslužite toplog.
NANETTE WONG
Nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Gospari.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Gospari.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Komentari su skriveni prilikom pregleda članka da se sadržaj ne indeksira na Internet tražilicama. Potrebno je izvršiti akciju ( klik na gumb PRIKAŽI KOMENTARE ) kako bi se komentari prikazali.
Komentiraj članak
Potrebna je prijava kako biste komentirali.