Na trpezi duž cijeloga Straduna, prepunog građana i posjetitelja, ponovno su se predstavili brojni dubrovački hoteli i restorani, pekari, slastičari, ugostitelji i vinari koji su prezentirali svoje znanje i umijeće.
Jesenska dubrovačka trpeza humanitarne je prirode i kruna je tradicionalnog Good Food Festivala. Ona je istovremeno namijenjena našim građanima kao zahvala na dobro odrađenoj sezoni, ali i posjetiteljima, čiji je broj pokazatelj jednako uspješne posezone.
Izlagače su pred samo otvorenje obišli zamjenica gradonačelnika Grada Dubrovnika Jelka Tepšić, pročelnica Upravnog odjela za za turizam, gospodarstvo i more Antonela Svilarić i direktor Turističke zajednice grada Dubrovnika Miro Drašković.
Organizatori Dubrovačke trpeze su Grad Dubrovnik, Turistička zajednica grada Dubrovnika, Županija dubrovačko-neretvanska, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Dubrovnik, Obrtnička komora Dubrovačko-neretvanske županije, Ceh ugostitelja i TUŠ Dubrovnik.
Nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Gospari.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Gospari.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Komentari su skriveni prilikom pregleda članka da se sadržaj ne indeksira na Internet tražilicama. Potrebno je izvršiti akciju ( klik na gumb PRIKAŽI KOMENTARE ) kako bi se komentari prikazali.
Komentiraj članak
Potrebna je prijava kako biste komentirali.