Sastojci za koru:
- 2 šalice badema
- 3 žlice agavinog sirupa
- 2 žlice otopljenog kokosovog maslaca
- 1 žlica limunovog soka
- Sjemenke iz mahune vanilije
Sastojci za kremu:
- 2 ½ šalice indijskih oraščića
- Sok i kora od 3 limete
- 5 cm korjena đumbira
- 2 zrela avokada
- 1/2 šalice agavinog sirupa
- 1/2 šalice otopljenog kokosovog maslaca
- Maćuhice (za ukrašavanje)
Postupak:
1. Bademe usitniti u mlincu za kavu i staviti u posudu.
2. Dodati agavin sirup i kokosov maslac, potom sjemenke vanilije i limunov sok.
3. Sve dobro izraditi i sve rukom utisnuti u kalup za tortu obložen papirom za pečenje.
4. Smjesu staviti u zamrzivač dok se priprema krema.
5. Sve sastojke za kremu staviti u blender pa ih polako, povećavajući brzinu, miksati da se dobije što jednoličnija smjesa.
6. Kremu rasporediti po kori, zagladiti i ukrasiti maćuhicama i kriškama limete. Staviti u hladnjak neka odstoji preko noći.
zadovoljna.
Nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Gospari.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Gospari.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Komentari su skriveni prilikom pregleda članka da se sadržaj ne indeksira na Internet tražilicama. Potrebno je izvršiti akciju ( klik na gumb PRIKAŽI KOMENTARE ) kako bi se komentari prikazali.
Komentiraj članak
Potrebna je prijava kako biste komentirali.