FINO I ZDRAVO

Kineska tjestenina s povrćem

Evo recepta laganog i osvježavajućeg jela nadahnutog orijentalnom kuhinjom.

Kineska tjestenina s  povrćem
Sastojci: 450 g poriluka, 4 kriške slanine, žlica maslinova ulja, žličica sezamova ulja, češanj češnjaka, korijen đumbira od 2,5 cm, 250 g kineskog kupusa, 75 g cherry rajčica, 225 g tjestenine, žlica sojina umaka, žlica čilija, 50 g indijskih oraščića.

Priprema: Na oba ulja popržite poriluk, češnjak, slaninu i đumbir. Dodajte kupus i rajčice te pržite još dvije minute, a u međuvremenu posebno skuhajte tjesteninu. Nakon toga dodajte kuhanu tjesteninu, soju, čili i oraščiće te kuhajte još dvije minute.

Dobar tek!

  • Autor: Gospari.hr
  • Foto: .
  • Objavljen: 18.07.2013 13:04
  • Posljednja izmjena: 18.07.2013 13:20

Nema komentara

Komentiraj članak

Potrebna je prijava kako biste komentirali.