Za miješanje bjelanjaka slobodno možete koristiti ručni električni mikser – macaronsi će svejedno biti sjajni i ukusni, međutim rub na dnu im neće biti tako lijepo oblikovan, piše
goodhousekeeping.co.uk.Za bojenje radije odaberite boju za hranu u obliku gelova ili pasti nego tekućinu. Ekstrakti i esencije su pak najlakši način dodavanja okusa.
Ako vam macaronsi pucaju za vrijeme pečenja, to znači da niste istjerali mjehuriće zraka iz smjese. To možete postići ukoliko netom prije pečenja lupite limom za pečenje o radnu plohu nakon što ste oblikovane macaronse već posložili na lim.
Eksperimentirajte različitim orašastim plodovima prilikom oblikovana baze, a obično dobar izbor su lješnjaci.
Kremu od maslaca obogatite sastojcima poput rastopljene čokolade, nasjeckanih oraha, ekstraktima, esencijama ili alkoholom.
Macaronse držite u hladnjaku, dobro pokrivene, do tjedan dana.
Nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Gospari.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Gospari.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Komentari su skriveni prilikom pregleda članka da se sadržaj ne indeksira na Internet tražilicama. Potrebno je izvršiti akciju ( klik na gumb PRIKAŽI KOMENTARE ) kako bi se komentari prikazali.
Komentiraj članak
Potrebna je prijava kako biste komentirali.