Izbjegnite teške metode lječenja

Lijek za topljenje kamenca u bubregu i žuči

Jedan od čestih problema u našim krajevima predstavljaju pijesak ili kamen u bubrezima ili žuči. Problem je najčešće uzrokovan vodom i prehranom. Kako bi pokušali izbjeći teške i invenzivne metode konvencionalne medicine donosimo vam isprobani narodni recept za topljenje i izbacivanje kamenčića iz organizma.

Lijek za  topljenje kamenca u bubregu i žuči
Sastojci:

- 250 g šećera u prahu
- 0.25 l maslinovog extra djevičanskog (eko) ulja
- 250 g limuna sa korom
- 250 g peršinovog korjena (samljevenog)
- 250 g meda(ili jednake količine svih sastojaka)

Uputstvo:

Limun dobro operete i ukoliko je prskan očistite od kemikalija. To možete uraditi mješavinom za čišćenje voća, a recept za smjesu i proceduru možete naći ovdje.

Nakon što limun očistite, isjecite ga na komadiće i sameljite u blenderu ili nekoj drugoj mašini što sitnije, korijen peršina ogulite isjecite na komadiće i sameljete ga kao i limun.

Sve pomješajte i dodate med, maslinovo ulje i šećer u prahu. Sastojke mješajte tako dugo dok se masa potpuno ne izjednači.
Za probleme s kamenčićima u bubregu i žuči potrebno je uzimati jednu jušnu žlicu smjese ujutro na tašte i navečer pred spavanje.

Smjesu je potrebno držati u frižideru svo vrijeme u staklenoj boci jer je kvarljiva. Za riješavanje većine problema s pjeskom ili kamenčićima u bubrezima i žuči potrebno je popiti dvije navedene mjere. (Nakon što potrošite prvu napravite još jednu smjesu jer je kvraljiva te se pravi po mjeri od 250 g po sastojku). Smjesa je osmišljena i isprobana u svrhu otapanja kamenčića i vrlo je djelotvorna.

Smjesa je vrlo prijatnog ukusa, a njen sastav jako je zdrav i za druge namjene te ga i drugi ukućani mogu koristiti usporedo s osobom koja boluje od kamena u organizmu. Važno je napomenuti da se za vrijeme korištenja terapije trebaju piti što veće količine tekućina , najbolje vode, piše zdravljeirecepti.hr.

  • Autor: Gospari.hr
  • Foto: ilustracija
  • Objavljen: 29.06.2017 09:05
  • Posljednja izmjena: 29.06.2017 09:12

Nema komentara

Komentiraj članak

Potrebna je prijava kako biste komentirali.