NOVI TRENDOVI NA GOOD FOOD FESTIVALU 2016.

Mihaela Devescovi predstavila sirove delicije

Na ovogodišnjem Good Food Festivalu Mihaela Devescovi je podijelila svoje znanje i umijećem s brojnim zainteresiranima za novi trend kulinarstva - pripremu sirovih obroka.

Mihaela   Devescovi   predstavila   sirove   delicije
Mihaela Devescovi prije osam godina odlučila je promijeniti svoju prehranu. Jednostavno je željela više pažnje posvetiti zdravim namirnicama,istraživala je i naišla na sirovojelstvo ili ‘raw food’, kojeg su glavne prednosti visoka hranjiva vrijednost sirovih namirnica i organski uzgojeno voća i povrća. Počela je s pripremom salata i smoothija,  a s vremenom je svoj hobi pretvorila u ozbiljan posao.

Mihaela je vlasnica i urednica portala www.sirovahrana.hr na kojoj čitatelji mogu pronaći puno savjeta .Vrlo često gostuje diljem Hrvatske gdje održava radionice, a njezini se slatkiši mogu pronaći u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i mnogim drugim gradovima i to u trgovinama zdrave hrane.

Jučer je u Restoranu Amfora, Mihaela pokazala pripremu juhe od buče sa karameliziranim lukom, njoke od badema i buče s preljevom od sušenih vrganja, te za desert kreme izrađene od indijskih oraščića, cikle i kokosovog mlijeka, te drugo od indijskih oraščića , kakao maslaca i kakao - praha.
Mihaela Devescovi 0 TZ Dubrovnik
Mihaela Devescovi 0 TZ Dubrovnik
Mihaela Devescovi 0 TZ Dubrovnik
Mihaela Devescovi 0 TZ Dubrovnik
  • Autor: Gospari.hr
  • Foto: TZ Dubrovnik
  • Objavljen: 23.10.2016 09:55

Nema komentara

Komentiraj članak

Potrebna je prijava kako biste komentirali.