Sastojci:- 3 jaja
- 2 veće gljive
- 2 kriške seljačkog kruha
- 1 grozd cherry rajčica (6 do 8 komada)
- Maslinovo ulje
- 1 žlica maslaca
- 1 žlica milerama ili masnijeg kiselog vrhnja
- Sol i papar
- Vlasac
Priprema:1. U tavi zagrijte malo maslinovog ulja te ubacite klobuke gljiva.
2. Gljive posipajte s malo soli, pored njih dodajte cherry rajčice te ostavite da se sve zajedno prži na laganoj vatri.
3. U drugu, dublju tavu ili lončić stavite vrlo malo maslinovog ulja te dodajte tri jaja.
4. Jaja stavite na vatru, dodajte maslac i kuhačom miješajte dok se tava ne zagrije i jaja počnu peći. Nakon kratkog vremena maknite jaja s vatre, još ih izmiješajte te ih vratite na vatru. Postupak ponovite nekoliko puta.
5. Jaja maknite s vatre te u njih dodajte mileram, sol, papar i malo narezanog vlasca
6. Šnite kruha lagano prepecite u tosteru
7. Jelo poslužite na velikom tanjuru, jaja stavite na krišku tosta, a pored poslažite gljive i rajčice
Nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Gospari.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Gospari.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Komentari su skriveni prilikom pregleda članka da se sadržaj ne indeksira na Internet tražilicama. Potrebno je izvršiti akciju ( klik na gumb PRIKAŽI KOMENTARE ) kako bi se komentari prikazali.
Komentiraj članak
Potrebna je prijava kako biste komentirali.