- Stavite nekoliko osušenih brusnica ili drugih bobica u visoku čašu. Popunite dvije trećine čaše punomasnim jogurtom. Stavite jedan red müslija, pokapajte s malo meda po vrhu i poslužite kao doručak.
- Zgnječite kriške avokada i dodajte limunov sok, nasjeckanu čili papričicu, luk i svježi korijandar. Pomiješajte s jogurtom i poslužite kao umak za nachose.
- Pomiješajte jogurt s nasjeckanim češnjakom, metvicom i kuminom pa pomiješajte tu smjesu s komadićima janjetine. Pecite na roštilju te posolite i popaprite.
- Napravite brzi niskokalorični umak za tjesteninu tako da začinite jogurt nasjeckanim bosiljkom, talijanskim peršinom i potočarkom. Smrvite feta sir u jogurt i dodajte nekoliko nasjeckanih slatkih papričica. Pomiješajte smjesu sa skuhanom tjesteninom i ukrasite crnim paprom.
- Jogurt može biti i ukusan preljev za krumpir. Pomiješajte nasjeckani češnjak, maslinovo ulje i limunov sok s jogurtom, posolite i popaprite te dodajte skuhanim i ohlađenim mladim krumpirima. Možete dodati hrskavu prženu slaninu.
- Napravite zanimljivu salatu kombinirajući bulgur, kuhanu piletinu, mini rajčice i rikolu. Napravite preljev od jogurta, nasjeckane metvice, češnjaka i limunova soka pa prelijete salatu prije posluživanja
sensa.
Nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Gospari.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Gospari.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Komentari su skriveni prilikom pregleda članka da se sadržaj ne indeksira na Internet tražilicama. Potrebno je izvršiti akciju ( klik na gumb PRIKAŽI KOMENTARE ) kako bi se komentari prikazali.
Komentiraj članak
Potrebna je prijava kako biste komentirali.