1. Skuhajte ili ispecite krumpir i dodajte zelenu salatu, začine i komadiće piletine koja je ostala od ručka. Ovo je idealno jelo za brzi ručak u tjednu ili salatu možete ponijeti na posao, savjetuje kulinarski blog Food 52.
2. Pripremite burito. Dovoljno je da skuhate rižu, uzmete tacose, dodate malo povrća, majoneze, vrhnja i iskoristite ostatke piletine.
3. Jambalaya. S ovim ćete jelom imati malo više posla, ali vrijedi se potruditi. Luk na kratko prepržite, dodajte kobasicu narezanu na kolutiće i češnjak pa rižu, rajčicu, kozice i podlijte vodom. Kuhajte dok ne bude gotovo, dodajte začine po želji i na kraju piletinu.
4. Sendvič je jedna od jednostavnijih ideja da iskoristite piletinu. Možete prvo istostirati kruh pa na njega staviti namaz po želji, povrće, sir i piletinu.
5. Ako niste ljubitelj lisnatog povrća, složite salatu od majoneze, rotkvica, maslina, kukurza, kuhanih jaja, začina i piletine na kraju.
6. Juha je također jelo koje odlično možete nadopuniti piletinom. Također možete napraviti varivo od bilo kojeg povrća i na kraju ga malo 'pojačati' piletinom.
tportal.
Nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Gospari.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Gospari.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Komentari su skriveni prilikom pregleda članka da se sadržaj ne indeksira na Internet tražilicama. Potrebno je izvršiti akciju ( klik na gumb PRIKAŽI KOMENTARE ) kako bi se komentari prikazali.
Komentiraj članak
Potrebna je prijava kako biste komentirali.