Američki Centar za prevenciju i kontrolu bolesti (CDC), provodi propagandu protiv svježeg mlijeka, tvrdeći da je ono “150 puta opasnije “ od pasteriziranog mlijeka. Ali ono što se CDC neće usuditi otkriti javnosti je istina koja je još strašnija: pasterizirano mlijeko se proizvodi u najprljavijim mogućim uvjetima, gdje se krv, gnoj, Escherichia coli i ostali, doista opasni patogeni, rutinski pune u boce i ostalu ambalažu za mlijeko, te dostavlja potrošačima.
U tome i jest čitava poanta pasterizacije: kako ubiti sve ono što je živo u ultra – prljavom mlijeku? Stvarna svrha pasterizacije nije samo –napraviti mlijeko koje je sigurno za potrošače, kako tvrdi CDC, već prije –kako omogućiti mljekarskim industrijama da rade – prljavo.
Puno je jednostavnije samo kuhati “smeće” od mlijeka (da, ono sadrži i fekalne materije) nego pročistiti svoj način poslovanja, shvaćate li?
Želite li vidjeti super – čisti način dobivanja mlijeka? Otiđite na farmu koja proizvodi sirovo mlijeko i provjerite na koji način oni dobivaju mlijeko.
To je najčišći način dobivanja mlijeka koji ćete vidjeti. A zašto je to tako? Zato što tako mora biti. Ako želite proizvoditi čisto, svježe mlijeko, bez pasterizacije, morate imati super čiste objekte s čistim i zdravim životinjama, sve se mora odvijati u strogo čistim uvjetima uz naravno, predanost proizvodnji cjelovite hrane.
Samo kod proizvodnje sirovog mlijeka pronalazimo ovakve uvjete u kojima prevladava čistoća.
Članak u cijelosti pročitajte
OVDJE.