S Ana Marijom smo već razgovarali prije nekoliko tjedana o Pantarulu, blogu, novim planovima, ali i o kuharici.
'Knjiga je posebna ljubav. Riječ je o projektu koji se zove What’s Cooking in Dubrovnik', koji je trajao dvije godine. Mada nije tako trebalo biti, dogodilo se nekako sve u isti trenutak - i knjiga i restoran. Dok sam pisala blog, prijatelji su mi predložili kako bih trebala napisati i knjigu. Iako sam bila u nedoumici, shvatila sam kako je knjiga isto što i blog samo u jednoj većoj koncentraciji, s više rada, ali zapravo dosta slično.
Zašto je kuharica na engleskom? Cijelo vrijeme sam strane specijalitete donosila Hrvatima, a onda sam počela razmišljati kako dalmatinska, dubrovačka kuhinja ima ustvari puno toga ponuditi, a u svijetu se o tome i ne zna toliko. Zato sam se odlučila obrnuti proces i naše specijalitete otvoriti prema vanka.
Knjiga ima tristotinjak stranica i 120 recepata, koji se jedu u našem kraju, a svi su napisani na engleskom jeziku, testirani, isprobani i s popratnom fotografijom te uvodnom pričicom', ispričala nam je tada Ana Marija.
Mi joj želimo puno sreće i što više prodanih kuharica. Vjerujemo kako to neće biti problem.
Inače, promocija knjige biti će održana i u Zagrebu, u četvrtak, 26. lipnja 2014. s početkom u 19 sati, u Klubu Dubrovčana na adresi Gundulićeva 55.

Gospari.hr
Gospari.hr
Ana-Marija Bujić
Gospari.hr
Gospari.hr
Nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Gospari.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Gospari.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Komentari su skriveni prilikom pregleda članka da se sadržaj ne indeksira na Internet tražilicama. Potrebno je izvršiti akciju ( klik na gumb PRIKAŽI KOMENTARE ) kako bi se komentari prikazali.
Komentiraj članak
Potrebna je prijava kako biste komentirali.