U dubrovačkim restoranima Chihuahua Cantina Mexicana, Domino, Eden, Gusta me, Klarisa, Kopun, Mimoza, Nostromo – Hotel Petka, Orsan, Pantarul, Porat – Hotel Hilton Imperial Dubrovnik, Pupo, Rozario, Taj Mahal – Hotel Lero i Stari Grad, Sesame, Stara loza – Prijeko Palace na raspolaganju su vam odabrani meniji pripremljeni od svježih proljetnih namirnica uz pristupačne cijene.
U okviru Proljetnog gurmanskog tjedna od 6. – 12. travnja u suradnji s dubrovačkim chefovima iz sedamnaest restorana moći će se kušati svježe kamenice , različiti rižoti, guste juhe, svježa riba, jela od janjetine, boba, graška,kuka i šparoga, pazije, te klasične i originalne slastice koje će zagolicati vaše nepce.
U rasponu cijena od 99 do 380 kuna odaberite restoran i ponudu koja vam najbolje odgovara.
Nakon ukusnog proljetnog obroka i čaše dobrog vina, iskoristite lijepo proljetno vrijeme i prošetajte kamenim ulicama ili šetnicama uz more našeg grada.
Uživajte u proljetnim delicijama Proljetnog gurmanskog tjedna!
Nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Gospari.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Gospari.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Komentari su skriveni prilikom pregleda članka da se sadržaj ne indeksira na Internet tražilicama. Potrebno je izvršiti akciju ( klik na gumb PRIKAŽI KOMENTARE ) kako bi se komentari prikazali.
Komentiraj članak
Potrebna je prijava kako biste komentirali.