1. Jeziva pizza
Mašta čini čuda – ne zaboravite poslikati izbezumljena lica dječice kad zavire u pećnicu
Sastojci:
Tijesto za pizzu
Kečap ili pelati
Mozzarella
Gljive
Crne masline
Paprike
Šunka
Za zjenicu oka sitno nasjeckajte crnu maslinu, okolo porazbacajte šunku, i zatim sir... Žilice napravite od kečapa, i dobili ste jedno stvarno zastrašujuće oko! Dobar tek, buhahahahah!
2. Sablasni Punč
Spojeni okusi ananasa, limete i piva od đumbira čine ovaj napitak totalno zabavnim. Za stravičniju prezentaciju, napitak u manjoj posudi stavite u veću, a između njih suhi led.
Sastojci:
2 šalice šećera
1 litra vode
1 litra soka od limete
1 litra soka od ananasa
1 litra piva od đumbira
Umiješajte zajedno šećer i vodu dok se šećer ne otopi. Umiješajte preostale sastojke. Stavite na hlađenje. Prigušite svjetla...
Sablasni punč (Foto: southernliving.com)
3. Zeleni DipUkusan kremasti umak od bosiljka savršeno prija u kombinaciji s lososom, piletinom ili škampima sa žara. Za ovu ga prigodu poslužujemo sa čipsom u obliku kostiju, ili nekog drugog dijela tijela.
Sastojci:
3 žlice pinjola
svježi bosiljak
1 kiselo vrhnje
3/4 šalice ribanog parmezana
1 češanj češnjaka
2 žlice svježeg soka od limuna
1 žličica šećera
1/4 žličice soli
U tavi propržite pinjole, otprilike 3-5 minuta. Pustite da se ohlade. Pinjole, bosiljak i sve ostale sastojke ubacite u blender i miksajte dok ne dobijete glatku smjesu. Pustite da se hladi barem sat vremena i poslužite.
Zeleni dip (Foto: southernliving.com)4. Prstići od piletine
Sastojci:
24 listića badema
Kečap ili crvena boja za hranu
24 komada pohane piletine (trake u obliku prsta)
1 jaje
Zagrijte pećnicu na 400 stupnjeva. Bademe premažite krvlj... pardon, kečapom, i ostavite da se osuše. Stavite piletinu na pleh. Krajeve „prstića“ premažite jajetom i zalijepite bademe. Pecite pet minuta i poslužite uz zeleni umak...
Prstići od piletine (Foto: southernliving.com)
Nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Gospari.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Gospari.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Komentari su skriveni prilikom pregleda članka da se sadržaj ne indeksira na Internet tražilicama. Potrebno je izvršiti akciju ( klik na gumb PRIKAŽI KOMENTARE ) kako bi se komentari prikazali.
Komentiraj članak
Potrebna je prijava kako biste komentirali.