MLJAC

Punjene zapečene paprike

Zapečene paprike punite s rajčicom, lukom, tikvicom i parmezanom.

Punjene zapečene paprike
Sastojci: 4 veće paprike, 100g kus-kusa, vruća voda, ljubičasti luk, 2 rajčice, 1 tikvica, 100g  parmezana, vezica svježeg bosiljka, sol, papar, maslinovo ulje.
Priprema: Paprike operite, prepolovite i izvadite im sjemenke. Kus- kus namočite u vrućoj, slanoj vodi. Luk, rajčice i tikvicu narežite na kockice i popržite na 2 žlice maslinova ulja.Posolite i popaprite. Kada je povrće gotovo pomješajte ga sa kus-kusom. Smjesom napunite paprike, posipajte sa svježe naribanim parmezanom i maslinovim uljem te stavite zapeći u ugrijanu pećnicu 20 minuta na 180°C. Pri posluživanju paprike ukrasite sa dosta svježeg bosiljka.
  • Autor: gastro.hr
  • Foto: gastro.hr
  • Objavljen: 06.09.2013 08:50
  • Posljednja izmjena: 06.09.2013 08:44
Šalji dalje:

Nema komentara

Komentiraj članak

Potrebna je prijava kako biste komentirali.