Ukusno i fino

RECEPT DANA: Gazpacho juha s lubenicom

Idealna lagana juha za vruće dane koja se jede hladna

RECEPT DANA:  Gazpacho juha s lubenicom
-1 kg lubenice, narezane na manje kockice
-1 krastavac, sitno narezan
-1 žuta paprika, sitno narezana
-2 mlada luka, sitno nasjeckana
-metvica
-3 žlice limunovog soka
-1 žlica maslinovog ulja
-sol
-malo tabasca
-1 režanj sitno nasjeckanog češnjaka
-200 ml soka od brusnice

Priprema

Pomiješajte sve sastojke osim posljednjeg.
Usitnite u blenderu u više navrata.
Pomiješajte sa sokom od brusnice te dobro ohladite prije posluživanja.
  • Autor: gastro.hr
  • Foto: gastro.hr
  • Objavljen: 21.06.2013 11:53
Šalji dalje:

Nema komentara

Komentiraj članak

Potrebna je prijava kako biste komentirali.