DOBAR TEK!

RECEPT DANA: Pileća krilca marinirana u pivi

Prilikom pečenja na roštilju meso možete premazivati ranije pripremljenom bogatom marinadom.

RECEPT DANA:  Pileća krilca marinirana u pivi
Broj porcija:4
Trajanje pripreme:50 min
Sastojci: Za marinadu: 340 ml piva, 15 g senfa, 2 g kajenskog papra, žličica češnjaka u prahu, 30 g smeđeg šećera, 30 g umaka Worchester, 1 kg pilećih krilaca, 1/4 šalice jogurta, 15 g začina za piletinu, 5 g kurkume.

  1. Pomiješajte sve sastojke za marinadu i njome polijte prepolovljena krilca.
  2. Pokrijte posudu i ostavite da se krilca mariniraju u hladnjaku sat ili dulje.
  3. Pećete li ih na roštilju, nauljite rešetke i pecite ih po 20 minuta sa svake strane. Ili krilca ispecite u grill tavi dok ne poprime željenu žutu sobu.
  4. Pomiješajte jogurt sa začinima i poslužite s piletinom.
  5. DOBAR TEK!


  • Autor: gastro.hr
  • Foto: gastro.hr
  • Objavljen: 18.06.2013 09:46
Arrow

Sladoled od jagoda

Nema komentara

Komentiraj članak

Potrebna je prijava kako biste komentirali.