Sastojci: 4 fileta pilećih prsa, 4 kriške kruha, 4 rajčice, 2 krastavca, 100 g Feta sira, rikola, radič, zelena salata, sol, papar, maslinovo ulje, limunov sok, masline (prema želji).
Priprema: Pileća prsa marinirajte sa soli, paprom, žličicom senfa i maslinovim uljem. Kriške kruha ispecite u tosteru i narežite na kockice.
Rajčicu i krastavce operite i narežite na kockice. Feta sir narežite na kockice. Zelenu salatu, rikolu i radić operite i nakidajte na manje komade. U zdjelici pomješajte maslinovo ulje, limunov sok, sol i papar. Zelenu salatu, radić, rikolu, rajčicu, feta sir i krastavce pomješajte u zdjeli i rasporedite na tanjure za serviranje. Salatu posipajte sa kockicama kruha. Pileća prsa ispecite na roštilju ili grill tavi. Pustite 2 minute da se odmore, nasjecite na komade i posložite na salatu. Začinite sa umakom od maslinova ulja, limunovog soka, soli i papra.
Dobar tek!
Nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Gospari.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Gospari.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Komentari su skriveni prilikom pregleda članka da se sadržaj ne indeksira na Internet tražilicama. Potrebno je izvršiti akciju ( klik na gumb PRIKAŽI KOMENTARE ) kako bi se komentari prikazali.
Komentiraj članak
Potrebna je prijava kako biste komentirali.