Sastojci350 g svježih ili smrznutih malina
1 žlica šećera
1 šalica punomasnog mlijeka
60 g neslanog maslaca, otopiti
3 jaja
½ šalice smeđeg šećera
1/2 šalice brašna
2 žlice nezaslađenog kakao praha
¼ žličice soli
80 g čokolade za kuhanje, ugrubo usitniti
Priprema- Pećnicu zagrijati na temperaturu od 200˚C s rešetkom postavljenom u sredini. Namastiti pliću četvrtastu posudu za pečenje.
- Maline posuti sa žlicom šećera i ostaviti 15 minuta.
- Pomiješati (blenderom ili ručno) mlijeko, maslac, jaja, smeđi šećer, brašno, kakao prah, pola čokolade i sol do glatke smjese.
- Maline zajedno sa sokom premjestiti u posudu za pečenje pa preliti pripremljenim tijestom.
- Peći u zagrijanoj pećnici dok se smjesa lagano ne napuhne i postane čvrsta na dodir, oko 35 minuta. Izvaditi iz pećnice i odmah posipati preostalom razdrobljenom čokoladom.
- Ohladiti 20-ak minuta pa servirati na sobnoj temperaturi.
Nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Gospari.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Gospari.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Komentari su skriveni prilikom pregleda članka da se sadržaj ne indeksira na Internet tražilicama. Potrebno je izvršiti akciju ( klik na gumb PRIKAŽI KOMENTARE ) kako bi se komentari prikazali.
Komentiraj članak
Potrebna je prijava kako biste komentirali.