Ukusno i fino

RECEPT DANA: Futo Makis – sushi

Specijalitet japanske kuhinje

RECEPT DANA: Futo Makis – sushi
Sastojci:
1 l sushi riže (kuhana)
sushi vinager
nori alge
wasabi
marinirana rotkva
krastavac
japanska bundeva
ginger

Opis:
Kuhanu, pripremljenu rižu promiješamo sa sushi vinagerom, nakon toga rasporedimo je na morsku algu, stavimo tanku liniju wasabia te punimo mariniranom rotkvom, krastavcem, japanskom bundevom i gingerom. Nakon toga sve sastojke zamotamo u svitak.
Inari: Kuhani tofu sa slatkim sojinim umakom, punjen sa sushi rižom.
gastronaut.hr
  • Autor: Gospari.hr
  • Foto: .
  • Objavljen: 30.08.2013 08:41
  • Posljednja izmjena: 30.08.2013 08:42

Nema komentara

Komentiraj članak

Potrebna je prijava kako biste komentirali.