LAGANO ZA VRUĆE DANE

RECEPT DANA: Gazpacho juha s lubenicom

Idealna lagana juha za vruće dane koja se jede hladna...

RECEPT DANA: Gazpacho juha s lubenicom
  • SASTOJCI
  • 1 kg lubenice, narezane na manje kockice
  • 1 krastavac, sitno narezan
  • 1 žuta paprika, sitno narezana
  • 2 mlada luka, sitno nasjeckana
  • metvica
  • 3 žlice limunovog soka
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • sol
  • malo tabasca
  • 1 režanj sitno nasjeckanog češnjaka
  • 200 ml soka od brusnice
PRIPREMA: Pomiješajte sve sastojke osim posljednjeg. Usitnite u blenderu pa pomiješajte sa sokom od brusnice te dobro ohladite prije posluživanja.




  • Autor: Gastro.hr
  • Foto: Gastro.hr
  • Objavljen: 20.06.2013 13:49
  • Posljednja izmjena: 20.06.2013 13:51
Šalji dalje:

Nema komentara

Komentiraj članak

Potrebna je prijava kako biste komentirali.