JEDNOSTAVNO A FINO

RECEPT DANA: Krumpiri punjeni povrćem

Pečeni krumpiri punjeni različitim vrstama povrća obrok su kojem meso niti ne treba.

RECEPT DANA: Krumpiri punjeni povrćem
Sastojci: 8 srednjih krumpira, 4 rajčice, 2 svježa krastavca, 2 paprike, 1 ljubičasti luk, vezica bosiljka, kiselo vrhnje, zelena salata, sol, papar, limunov sok.
Priprema: Krumpire operite i stavite peći u pećnicu na 200°C oko jedan sat. Kada su krumpiri gotovi, odrežite im 1 cm gornje kore te ih lagano izdubite. Dio krumpira koji ste izdubili lagano pomiješajte s kiselim vrhnjem, začinite solju i paprom. Rajčicu, krastavce, papriku i luk narežite na kockice i sve pomiješajte u posudi. Zelenu salatu i svježe listove bosiljka narežite na trakice. Salatu, bosiljak i pola količine povrća dodajte smjesi krumpira i kiselog vrhnja. Napunite krumpire smjesom i poslužite uz ostatak povrća.
  • Autor: gastro.hr
  • Foto: gastro.hr
  • Objavljen: 08.09.2013 08:16
  • Posljednja izmjena: 08.09.2013 08:12
Šalji dalje:

Nema komentara

Komentiraj članak

Potrebna je prijava kako biste komentirali.