Sastojci:- 600 ml vode- 1-2 žlice agavinog sirupa- 250 ml soka od limuna- 1 korica limuna- 100 g malina- 100 g ribizla (može umjesto ribizla i borovnice)- Ledene kockePriprema:- Pripremiti sirup tako da zagrijete limunov sok, 300 ml voda i agavin sirup. Topli sirup ostavite sa strane da se ohladi.
- Odvojeno u blenderu propasirajte maline i ribizle. Procijedite i odstranite sjemeMousse od borovnice, limete i kokosa
Sastojci:- 200 g borovnice4- 400 ml kokosovog mlijeka- 100 g šećera- 100 ml vode- 100 g kokosovog brašna- sok od 1 veće limete- naribana korica limetePriprema:- Na srednjoj vatri zagrijte šećer, vodu i borovnice do vrenja. Maknite sa vatre i umiješajte kokosovo mlijeko pana nižoj temperaturi kuhajte još 15 minuta.
- Maknite na stranu i umiješajte polovicu korice limete i polovicu soka od limete. Sve stavite u blender i smiksajte. Kad je gotovo umiješajte ostalu polovicu korice limete, ostatak soka od limete i kokosovo brašno.
- Ako ne želite teksturu koju daje kokosovo brašno, još jednom izmiksajte.
- Servirajte u martini ili obične staklene aperitiv čaše te stavite na hlađenje.
- Po želji dekorirajte s vrhnjem za šlag, par bobica borovnice i listićima mente.
Posjetite Đurđičin i Lorenkin catering Zvona na
službenim i Facebook stranicama.
Nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Gospari.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Gospari.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Komentari su skriveni prilikom pregleda članka da se sadržaj ne indeksira na Internet tražilicama. Potrebno je izvršiti akciju ( klik na gumb PRIKAŽI KOMENTARE ) kako bi se komentari prikazali.
Komentiraj članak
Potrebna je prijava kako biste komentirali.