Češka kuhinja

RECEPT DANA: Misa 'Toplica'

Specijalitet češke kuhinje

RECEPT DANA: Misa 'Toplica'
Sastojci:
18 dag puretine bez kost
20 g tvrda sira
20 g prešane šunke
20 g hamburgera
2 jaja
10 dag brašna
ulje i začini po potrebi

Opis:
Pureći odrezak posolimo i napunimo sirom, šunkom, hamburgerom i svježom rajčicom. Tako punjen odrezak obložimo brašnom, umačemo u ulupana jaja i ponovno u brašno. Odrezak pržimo u dubokoj masnoći (ulje) oko 15 minuta na temperaturi 160-180°C dok ne dobijemo zlatnožutu boju. Kao dekoraciju na gotov odrezak stavljamo pečeno jaje na oko i štapić od povrća (zelena salata, rajčica, paprika). Za dodatak preporučamo rižu s povrćem na maslacu.
  • Autor: Gospari.hr
  • Foto: .
  • Objavljen: 25.08.2013 08:58
Šalji dalje:

Nema komentara

Komentiraj članak

Potrebna je prijava kako biste komentirali.