Sastojci: pakiranje njoka, 200 g muškatne tikve, 5 rotkvica,1 mladi luk, 50 g grubo nasjeckanih oraha, 150 g svježeg kozjeg sira, sol, papar i muškatni oraščić.
Priprema: Tikvu narežite na komade, posložite na lim za pečenje, posipajte sa maslinovim uljem i pecite u pećnici 20 minuta na 150°C.
Njoke skuhajte prema uputama na pakiranju.
Rotkvicu i mladi luk nasjeckajte na kolutiće.
Njoke pomješajte sa svježim kozjim sirom, začinite sa soli, muškatnim oraščićem i paprom, dodajte rotkvice, mladi luk i pečenu tikvu, lagano promješajte.
Pri posluživanju njoke posipajte grubo nasjeckanim orasima i poslužite uz zelenu salatu.
Nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Gospari.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Gospari.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Komentari su skriveni prilikom pregleda članka da se sadržaj ne indeksira na Internet tražilicama. Potrebno je izvršiti akciju ( klik na gumb PRIKAŽI KOMENTARE ) kako bi se komentari prikazali.
Komentiraj članak
Potrebna je prijava kako biste komentirali.