Sastojci:
- 180g lješnjaka (tostiranih)
- 100ml mlijeka
- 40 g maslaca
- 80 g grožđica (omekšanih u vodi)
- malo čokolade za kuhanje
Priprema:
1. Grožđice prelijte toplom vodom i ostavite oko pola sata da omekšaju.
2. Lješnjake stavite u kalup za tortu i pecite u pećnici 10 minuta na 180 stupnjeva.
3. Potom ih istresite na kuhinjsku krpu, presavinite je i rolajte lješnjake preko krpe da im se skinu ljuske.
4. Oguljene i tostirane lješnjake sameljite, pa ih prelijte kipućim mlijekom i dodajte maslac te sve izmiješajte.
5. Omekšale grožđice sameljite u multipraktiku i dodajte ih u lješnjake prelivene mlijekom
6. Sve dobro izmiješajte i vaš naj nadjev za palačinke je gotov.
7. Zarolane i punjene palačinke prelijte s malo otopljene čokolade za kuhanje.
Nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Gospari.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Gospari.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Komentari su skriveni prilikom pregleda članka da se sadržaj ne indeksira na Internet tražilicama. Potrebno je izvršiti akciju ( klik na gumb PRIKAŽI KOMENTARE ) kako bi se komentari prikazali.
Komentiraj članak
Potrebna je prijava kako biste komentirali.