Sastojci
- 1 žlica maslinovog ulja
- ½ luka, sitno nasjeckati
- 1 režanj češnjaka, usitniti ili protisnuti kroz prešu
- 2 svežnja špinata, očistiti, oprati i ugrubo usitniti
- 1 šalica suhih krušnih mrvica
- prstohvat soli i papra
- 3 jaja, razmutiti
- biljno ulje
Priprema
U tavi na zagrijanom maslinovom ulju pirjati luk i češnjak oko 5 minuta dok luk omekša i postane staklast. Zatim dodati špinat i još kratko zagrijavati dok povene.
Maknuti sa izvora vatre pa dodati krušne mrvice, sol, papar i umiješati razmućena jaja. Ako je smjesa prerijetka dodati još krušnih mrvica.
Od dobivene smjese oblikovati polpete i peći u tavi na zagrijanom biljnom ulju do zlatno smeđe boje uz jedno okretanje.
Staviti na tanjur obložen papirnatim ručnikom da se ocijedi višak ulja.
Nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Gospari.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Gospari.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Komentari su skriveni prilikom pregleda članka da se sadržaj ne indeksira na Internet tražilicama. Potrebno je izvršiti akciju ( klik na gumb PRIKAŽI KOMENTARE ) kako bi se komentari prikazali.
Komentiraj članak
Potrebna je prijava kako biste komentirali.