Brzo i fino

RECEPT DANA: Školski sendvić

Poslužiti toplo uz neko osvježavajuće piće po izboru!

RECEPT DANA: Školski sendvić

Baguette prerežite po sredini i napunite sa par šnitica pariške salame i sira!

Zagrijte kratko u mikrovalnoj pečnici!

Ako nemate mikrovalnu možete zagrijat na tosteru tako da kad stavite na toster samo poklopite odozgo, a ne pritiskati kao kad se pravi toast (samo prepolovite sendvič)!

Ako nemate ni toster  zagrijte dobro pečnicu na 200 stupnjeva i stavite sendvič samo onak na rešetku jedno 2-3 min.!

Kad ste zagrijali sendvič premažite majonezom  Ili ako više volite premažite hambi umakom (pomiješana majoneza i ketchup)!

Na to dodajte tanko narezane kisele krastvce, ribani svježi kupus i par listova grubo natrgane zelene salate. 

 

  1. 1

    Baguette prerežite po sredini i napunite sa par šnitica pariške salame i sira!

    Zagrijte kratko u mikrovalnoj pečnici!

    Ako nemate mikrovalnu možete zagrijat na tosteru tako da kad stavite na toster samo poklopite odozgo, a ne pritiskati kao kad se pravi toast (samo prepolovite sendvič)!

    Ako nemate ni toster :)) zagrijte dobro pečnicu na 200 stupnjeva i stavite sendvič samo onak na rešetku jedno 2-3 min.!

  2. 2

    Kad ste zagrijali sendvič premažite majonezom (ja koristim Zvijezdinu Omegol majonezu jer okus je isti kao pravoj majonezi, a puuuuuno je lakša)!

    Ili ako više volite premažite hambi umakom (pomiješana majoneza i ketchup)!

     

  3. 3

    Na to dodajte tanko narezane kisele krastvce, ribani svježi kupus i par listova grubo natrgane zelene salate!

  4. Na to dodajte tanko narezane kisele krastvce, ribani svježi kupus i par listova grubo natrgane zelene salate
  • Autor: coolinarika.com
  • Foto: coolinarka.hr
  • Objavljen: 02.09.2013 09:28
  • Posljednja izmjena: 02.09.2013 09:27

Nema komentara

Komentiraj članak

Potrebna je prijava kako biste komentirali.