NJAM

RECEPT DANA: Wok s tjesteninom

U woku prepržite svinjetinu, tikvice, papriku i poslužite uz željenu tjesteninu.

RECEPT DANA: Wok s tjesteninom
Sastojci:
300 g tjestenine, 200 g svinjetine, 4 fete pršuta, 2 tikvice, crvena rog paprika, 10 otkoštenih maslina, svježe naribani parmezan, maslinovo ulje, sol i papar.
Priprema:
  1. Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju.
  2. Svinjetinu izrežite na kockice, začinite po želji i prepržite u woku u ulju pa izvadite sa strane.
  3. Tikvice izrežite na polumjesece, a papriku na trakice. U woku 2 žlice maslinova ulja popržite papriku 3 minute, dodajte tikvice i pržite još 1 minutu, začinite soli i paprom. Masline narežite na kolutiće i dodajte tikvicama.
  4. U prženo povrće dodajte ocjeđenu tjesteninu i dobro promješajte.
  5. Pri serviranju tjestenini dodajte pršut narezan na trakice i obilno pospite svježe naribanim parmezanom.

  • Autor: gastro.hr
  • Foto: gastro.hr
  • Objavljen: 11.09.2013 08:09
  • Posljednja izmjena: 11.09.2013 08:06
Šalji dalje:

Nema komentara

Komentiraj članak

Potrebna je prijava kako biste komentirali.