Subotom i nedjeljom u restoranima Posat, Gusta me, Mimoza, Klarisa, Ragusa2, Rozario i Pupo priređuju se posebni jelovnici.
Podsjetite se starinskih okusa i mirisa , tipičnih dubrovačkih jela pripravljenih od originalnih sastojaka, a sve uz vrlo pristupačne cijene. Tako će naši kuhari pripremati falsu juhu, šporke makarule, pašticadu, brodete, popare, tortu od rogača, Dubrovačku tortu, nzaobilaznu rozatu, a bit će priganih i slanih sarđela uz kupus i salatu od patata.
Neka nedjeljni objed u studenom bude posvećen kuharskom umijeću naših dragih nona.
Za blagdanski mjesec prosinac najavljujemo Dane bakalara od 20. – 24. prosinca kao uvod u proslavu Božića i Nove godine u Dubrovniku.
Nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Gospari.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Gospari.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Komentari su skriveni prilikom pregleda članka da se sadržaj ne indeksira na Internet tražilicama. Potrebno je izvršiti akciju ( klik na gumb PRIKAŽI KOMENTARE ) kako bi se komentari prikazali.
Komentiraj članak
Potrebna je prijava kako biste komentirali.