U Dubrovniku je poseban užitak napiti se s Onofrijevih fontana s kojih je voda i u najtoplijim ljetnim danima svježa i privlačna, zapravo je to još jedna turistička atrakcija. Razmislite i o značajnom najnovijem priopćenju svjetskih znanstvenika kako je priprema, proizvodnja i distribucija jedne litre pitke vode u boci 1000 puta skuplja od litre pitke vode iz vodovoda.
Tijekom gastronomske manifestacije 'Dani mušula' u restoranima će se moći kušati tipična jela pripravljena od „crne ljepotice“,cijene menija u nekim objektima kreću se u rasponu od 50 do 70 kuna, a u ponudi su raznovrsne salate s mušulama, buzara i rizot od mušula, punjene zapečene mušule i druga različita jela.
Posebne ponude za Dane mušula priredili su sljedeći restorani Antunini, Captain, Coloseum, Jezuite, Klarisa, Kopun, Lokanda Peskarija, Marco Polo, Mimoza, Moby Dick, Moskar, Oliva Gourmet, Penatur, Proto, Pupo, Ragusa 2, Sebastian, Teatar, Wanda od kojih su neki i sudionici projekta Dubrovačka gastronomska kvaliteta .
'Pridružite nam se, osjetite okus mora u slasnim mušulama i kapljici lokalnih vina, uživajte u ponudi odličnih dubrovačkih ugostiteljskih objekata', poručuju iz Turističke zajednice Grada Dubrovnika.

Nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Gospari.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Gospari.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Komentari su skriveni prilikom pregleda članka da se sadržaj ne indeksira na Internet tražilicama. Potrebno je izvršiti akciju ( klik na gumb PRIKAŽI KOMENTARE ) kako bi se komentari prikazali.
Komentiraj članak
Potrebna je prijava kako biste komentirali.