Bavarski novinari na dubrovačkom objedu

TZ Dubrovnik u Munchenu predstavila Good food festival

Danas je Dubrovnik je predstavio svoju jesensku turističku ponudu bavarskim novinarima u Münchenu

TZ Dubrovnik u Munchenu predstavila Good food  festival
U organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika i uz potporu predstavništava HTZ-a u Frankfurtu i Münchenu organiziran je poseban objed za novinare s dubrovačkim specijalitetima i gulozecama.

Sandra Milovčević iz TZ grada Dubrovnik predstavila je uspješni prošlogodišnji projekt, jesenski Good Food Festival, koji će se održati od 22. do 25.listopada, a druženje su začinila odlična jela hrvatskog chefa Viktora Kranjeca, među kojima su bili i carpaccio od hobotnice, pasta s jakobovim kapicama i škampima, pašticada i dubrovačka rozata. Novinari su kušali Pošip Čara s otoka Korčule i Plavac mali Miličić pelješkog vinogorja.

Prošle godine Dubrovnik je posjetilo oko 50 000 njemačkih gostiju, koji su ostvarili oko 230 000 noćenja, a kroz predstavljanje u Münchenu očekuje se da će i 2015.godina donijeti daljnje povećanje s njemačkog tržišta, odnosno iz, za Hrvatsku, najvažnije emitivne pokrajine Bavarske.

Sutra je na rasporedu velika prezentacija jesenske dubrovačke ponude, koja se realizira s najvećom bavarskom medijskom kućom Merkur, na kojoj se očekuje više od 200 posjetitelja. Ova događanja dio su promotivne kampanje, koju TZ grada Dubrovnika provodi u Bavarskoj s ciljem privlačenja njemačkih turista u Dubrovnik.
  • Autor: Gospari.hr
  • Foto: TZ
  • Objavljen: 30.06.2015 17:50

Nema komentara

Komentiraj članak

Potrebna je prijava kako biste komentirali.