Uz vedre proljetne dane, bliži se i Tjedan proljetnih okusa – gastro manifestacija organizirana u suradnji Turističke zajednice grada Dubrovnika i dubrovačkih ugostitelja tijekom koje ćete moći uživati u bogatim, maštovitim i ukusnim specijalitetima pripremljenim u dubrovačkim restoranima u trajanju od 17. do 24. travnja.
Dubrovački chefovi, inspirirani svježim proljetnim namirnicama, pripremili su zanimljive menije sastavljene od jela s divljim šparogama, rotkvicama, mladim lukom, bobom, janjetinom, škampima.
U ovoj gastro manifestaciji sudjeluje osamnaest ugostiteljskih objekata: Restoran Azur Dubrovnik, Restoran Banje Beach, Konoba Blidinje, Konoba Carpaccio, Chihuahua Cantina Mexicana, Restoran Gusta me,Hotel Kazbek,Taverna Loggia,Restoran Eden,Restoran Momenti Hotela Valamar Collection President,Restoran Orsan,Rhea Silvia Wine & Tapas Bar, Konoba Rozario, Restoran Sesame Restoran Stara Loza u Prijeko Palace-u, Bistro Tavulin te Taj Mahal u Gradu i u hotelu Lero. Bogatu ponudu restorana kao i brojeve za rezervaciju možete pronaći na linku.
Posjetite Dubrovnik u proljeće i uživajte u tek probuđenoj prirodi, proljetnim okusima i mirisima juga.
TZ Dubrovnik
TZ Dubrovnik
Nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Gospari.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Gospari.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Komentari su skriveni prilikom pregleda članka da se sadržaj ne indeksira na Internet tražilicama. Potrebno je izvršiti akciju ( klik na gumb PRIKAŽI KOMENTARE ) kako bi se komentari prikazali.
Komentiraj članak
Potrebna je prijava kako biste komentirali.